LIDT OM MIG

Søger du en kreativ blæksprutte/allround-kommunikatør?


Med en PBA i Grafisk Kommunikation samt flere års erfaring som grafisk freelancer, fotograf og SoMe-manager ved jeg, hvad der kræves for at levere tydelig kommunikation til dine kunder.

Jeg udfører opgaver indenfor
Grafisk udvikling / opsætning
Fotografi
Web / SoMe

Så om du søger hjælp til en visuel identitet – logo, visitkort, brevlinje etc., en webside-løsning eller noget helt tredje, så står jeg klar til at hjælpe. Ikke mindst i opgaver, der kræver en kombination af mine kompetencer.

Ofte kan jeg bruge min erfaring som fotograf til at levere billedmateriale til grafiske opgaver. Ligesom jeg kan kombinere SoMe-management med min interesse for tekstforfatning.

Mit mål
Det jeg stræber efter, er at du får et produkt, vi begge kan være tilfredse med. Jeg lytter til dine input og tager dig gerne med på råd fra start til slut. Med passion for mit fag, brænder jeg for hver enkelt opgave og glæder mig til at høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Skriv til mig her.

Uddannelse + Erfaring
  • Selvstændig freelancer (2017-)
  • Trainee hos reklamebureaet Superego (2016 – 2017)
  • PBA i Grafisk Kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation (2014-2017)
  • Grafisk Designteknolog fra UCN (2011-2013)
Scroll Up